opc_loader

Hanger goud rond 30mm met afdruk en tekst

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
493,00

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De gouden ronde hanger heeft een dikte van 0,4mm en is verkrijgbaar in afmeting 30mm. Het rondje kan worden voorzien van een afdruk met rondom een tekst (maximaal 60 tekens, inclusief spaties en leestekens) in een standaard lettertype. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De levertijd van de hanger bedraagt 4-7 werkdagen na ontvangst van de afdruk.

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 

Levertijd : 4-8 werkdagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items