opc_loader

Hanger goud hart 28mm met 2 afdrukken, steentjes en 2 namen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
412,00

Ketting meebestellen:

Geboortesteen boven:

Geboortesteen onder:

Afdruk:

Beschrijving

De gouden hanger in de vorm van een hart heeft een dikte van 0,4mm en is verkrijgbaar in afmeting 28mm. Het hart kan worden voorzien van twee afdrukken en twee namen (per naam maximaal 8 tekens, inclusief spaties en leestekens) in een sierlijk lettertype. Boven de datum worden twee steentjes naar keuze geplaatst. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U heeft de keuze uit de volgende (geboorte)stenen:

De levertijd van de hanger bedraagt 4-8 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: