opc_loader

Uitleg Sieraadgraveren.be

Sieraadgraveren.be is gespecialiseerd in persoonlijke sieraden. Sieraden graveren wij in ons eigen atelier met de modernste machines zoals freesmachines, diamant graveermachines en laser graveermachines. Tevens produceren wij maatwerksieraden zoals naamkettingen, armbanden, ringen en gedenksieraden.

 

Armband graveren

Laat een armband graveren met een persoonlijke tekst in de plaat, in de bedel, in de sluiting of in het leer en creëer zo uw unieke armband! Een armband met naam, datum, tekst of coördinaat is een leuk geschenk voor uw dierbare of voor uzelf. We hebben onder andere leren armbanden, armbanden met bedels, plaatarmbanden, koppel armbanden, naam armbanden en slaven armbanden in het assortiment.

Naast de maatwerk armbanden voeren wij de merken Dacaya, Taboo en My Treasure.

 

Ketting hanger graveren

Laat een ketting hanger graveren met een persoonlijke tekst, lijntekening, logo of foto. Tijdens het bestellen van de ketting hanger kunt u in het bestelproces de tekst en/of afbeelding toevoegen. Wilt u een afbeelding of foto op een hanger laten graveren? Upload dan een afbeelding in goede kwaliteit. Hoe groter en scherper het bestand, des te mooier de ketting hanger wordt!

 

Naamkettingen

Een naamketting kunt u bij ons zelf samen stellen door het kiezen van een model, het kiezen van een lettertype of toevoegen en uiteraard het toevoegen van uw eigen naam of tekst. Een ketting met naam is verkijgbaar in verschillende stijlen. We hebben zilveren naamkettingen, gouden naamkettingen, kinder naamkettingen en dubbele naamkettingen in ons assortiment.

 

Ring graveren

Ringen graveren wij computer gestuurd door middel van een diamantfrees. Het graveren van de ring aan de binnenzijde en/of buitenzijde zit bij ons bij de prijs inbegrepen. Laat een ring graveren met uw eigen persoonlijke tekst in een standaard blokletter of in een sierletter. Hier vindt u een voorbeeld van deze lettertypes?

Wilt u een ring laten graveren met een ander lettertype? Geen probleem, vermeld dit dan als opmerking in het opmerkingenveld aan het einde van het bestelproces.

We hebben onder andere zilveren ringen, gouden ringen, RVS ringen, heren ringen, dames ringen, koppel ringen en relatieringen in ons assortiment.

 

Sieraden met vingerafdruk

Met een sieraad met vingerafdruk heeft u uw dierbare altijd dichtbij. Wij kunnen overweg met alle soorten afdrukken zoals inktafdrukken, afdrukmallen en was afdrukken. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de afdruk aan te leveren. U kunt een afdruk per post aanleveren of persoonlijk af komen geven. Indien u de vingerafdruk digitaal beschikbaar heeft kunt u ons deze mailen naar info@sieraadgraveren.be. Wij adviseren u om de digitale vingerafdruk met minimaal 600dpi aan te leveren.

Na het produceren van het sieraad met vingerafdruk krijgt u de vingerafdruk uiteraard weer netjes terug.

Een ring met vingerafdruk, een armband met vingerafdruk of een vingerafdruk ketting. Vrijwel alles is mogelijk! Heeft u speciale wensen of wenst u bij ons langs te komen? Neemt u dan gerust contact op met ons onze klantenservice!

 

Assieraden

Een as ketting, ashanger, asring of armband met as. Het zijn allemaal mooie sieraden om uw dierbare mee te herdenken. We hebben assieraden in het assortiment welke u zelf kunt vullen door middel van een schroefdopje of door ons kunt laten vullen. Assieraden zijn verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud en RVS.

Na het bestellen van een assieraad naar keuze ontvangt u van ons per mail de instructies om een beetje as (circa twee theelepels) per post aan te leveren. Uiteraard is ook mogelijk om het as persoonlijk langs te brengen of ons te bezoeken om de mogelijkheden door te spreken, neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

 

Manchetknopen graveren

Laat een set manchetknopen graveren met uw initialen, (trouw)datum, namen of persoonlijke tekst. Manchetknopen zijn verkrijgbaar in het zilver, gold plated en metaal.

 

Maatwerk sieraden

Via onze website bieden wij u eenvoudig de mogelijkheid om sieraden te laten graveren en online te bestellen. Heeft u vragen over het graveren van sieraden? Komt u er via de website niet aan uit? Wenst u een maatwerksieraad te laten maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij staan u graag te woord!