opc_loader

Verzending

De sieraden die u besteld via Sieraadgraveren.be worden met uiterste zorg gegraveerd, verpakt en bij u thuis of op uw werk bezorgd door Bpost of DPD voor slechts €2,25. Wenst u meer zekerheid? Kies dan voor een aangetekende verzending van € 5,95. De koerier komt dan persoonlijk bij u aan de deur en er moet getekend worden voor het ontvangst.

Het is tevens mogelijk om uw bestelling persoonlijk af te komen halen op ons afhaaladres Katerstraat 54 in Zundert (NL), langs de E19 nabij afslag Meer/Hoogstraten.


Qua levertijden hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Voorraad producten: deze sieraden hebben wij in voorraad en hoeven wij enkel nog maar te graveren. Vele hangers, armbanden, ringen en manchetknopen hebben wij in voorraad. De levertijd van voorraad producten bedraagt 1-5 werkdagen.
  • Naamsieraden en maatwerksieraden: deze sieraden worden op bestelling en op maat gemaakt, dit vergt diverse productie stappen. De levertijd is daardoor circa 7-12 werkdagen.
  • Assieraden: vele standaard assieraden zoals ashangers met een schroefdopje hebben wij in voorraad en hebben een levertijd van 1-5 werkdagen. Voor de assieraden welke op bestelling worden gemaakt hanteren wij een levertijd van circa 2-4 weken n(a ontvangst van het as).
  • Afdruksieraden: deze sieraden hebben een levertijd van 1-4 weken na ontvangst van de afdruk.


Heeft u vragen omtrent een levering of over de levertijden? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.