opc_loader

Over Sieraadgraveren.be

Sieraadgraveren.be heeft een zeer ruime collectie persoonlijke sieraden. Sieraden graveren wij in hoge kwaliteit met de modernste machines. Laat een sieraad graveren met een tekst, logo, lijntekening, foto of vingerafdruk.


Ketting met naam

Een ketting met naam stelt u eenvoudig samen via onze website. Kies een model naamketting of een hanger met naam en selecteer de gewenste opties en voeg de teksten toe. Een zilveren naamketting, een gouden naamketting of een naamhanger, het is allemaal mogelijk bij Sieraadgraveren.be!


Ketting met foto

Een ketting met foto is een prachtig geschenk voor uw geliefde of voor uzelf. Laat een ketting graveren met een persoonlijke foto. Een foto graveren wij in hoge kwaliteit pixel per pixel in de hanger. Laat de achterzijde van de hanger graveren met een tekst.


Ring graveren

U kunt bij ons een ring laten graveren met een persoonlijke tekst, namen, datum of een coördinaat. Iedere ring graveren wij met uiterste precisie door middel van computergestuurde graveermachines. Wij hebben zilveren ringen, gouden ringen, RVS ringen, relatieringen, koppelringen en ringen met vingerafdruk in ons assortiment.


Armband graveren

Wij hebben een groot assortiment armbanden zoals leren armbanden, naamarmbanden, RVS armbanden, plaatarmbanden, slavenarmbanden en armbanden met bedels. Laat een armband graveren met een persoonlijke tekst. Een armband met naam is leuk om cadeau te geven. Of wat dacht u van een armband met een datum of een leuke spreuk? Wij zijn dealer van de volgende armbanden: Dacaya, B&L, Taboo, My Treasure, Leo Marco en ARX89. Daarnaast hebben we nog een leuke huiscollectie.


Sieraden met vingerafdruk

Een sieraad met vingerafdurk is een mooie manier om iemand te herdenken of daarvoor de liefde te uiten. Kies een ring met vingerafdruk, een hanger met vingerafdru of een armband met vingerafdruk. Bij sieraden met vingerafdruk nemen wij de vingerafdruk één op één over. We kunnen overweg met inktafdrukken, wasafdrukken, mallen etc.


Assieraden

Met een assieraad draagt u uw dierbare dicht bij het hart. Onze collectie assieraden bestaat uit ashangers, asringen en armbanden met as. Assieraden vervaardigen wij in 925 zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud en RVS. Een beetje as wordt vakkundig door de goudsmid in het assieraad verwerkt. Het as kunt u per aangetekende post aanleveren of persoonlijk bij ons afgeven. Wij hebben tevens diverse assieraden met een schroefdopje in het assortiment welke u zelf kunt (laten) vullen.


U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens. Voor een vlotte afhandeling verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per te doen. Wij streven er naar om uw mail binnen één werkdag te beantwoorden.
 
Sieraadgraveren.be is gevestigd in Zundert, langs de E19 nabij afslag Meer/Hoogstraten. Sieraadgraveren.be is onderdeel van: 

BlitZz graveerwerk
Katerstraat 54 
4881 AS Zundert (Noord-Brabant)
Nederland
Telefoon +31 (0)76 - 850 1667

Mobiel +31 (0)6 - 34 60 4642
E-mail: info@sieraadgraveren.be
BTWnummer België: BE0674673602
BTWnummer Nederland: NL002196984B85

Kamer van koophandelnummer Nederland: 20141558


Bankgegevens België: 

KBC bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 ten name van BlitZz graveerwerk 

BIC: KREDBEBB 


Bankgegevens Nederland: 

Rabobank Zundert: NL65RABO0103771522 ten name van BlitZz graveerwerk 

BIC nummer: RABONL2U 
 

U kunt ons op afspraak bezoeken. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak. Wij maken graag tijd voor u vrij! 


Bestellingen kunt u per post ontvangen maar ook afhalen op het volgende adres:
Katerstraat 54 in Zundert (ML)
 
Wanneer u een order plaatst via Sieraadgraveren.be ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Om deze orderbevestiging in goede staat te ontvangen, dient u info@sieraadgraveren.be toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze e-mailbevestiging bij uw ongewenste berichten in uw inbox wordt geplaatst.


Sieraadgraveren.be is onderdeel van BlitZz graveerwerk. BlitZz graveerwerk is actief sinds 2008 en heeft inmiddels tienduizenden tevreden klanten. Een combinatie van ervaren graveerders, moderne machines, een breed assortiment en enthousiasme maakt BlitZz graveerwerk tot een succesvol en betrouwbaar bedrijf. Of het nu gaat om stukproductie of grote series: alles is mogelijk. BlitZz graveerwerk is onder andere actief met de volgende webwinkels: 

www.BlitZz-graveerwerk.nl: een leuke collectie met onder andere naamborden, dierenpenningen, sportprijzen en de mogelijkheid voor: sleutelhangers graveren, fotolijst graveren, kinderbestek graveren. 

www.aanstekers.be: een ruime collectie van meer dan 2.000 Zippo aanstekers, Clipper aanstekers en sigarenknippers, Clipper aanstekers en Caseti aanstekers. Laat een aansteker graveren met uw eigen tekst, logo en/of foto. 

www.aanstekergraveren.nl: een ruime collectie Zippo aansteker, Ronson aansteker, Colibri aansteker, Myon aanstekers, Clipper aanstekers en Caseti aansteker. Laat een aansteker graveren, volledig volgens uw wensen! 

www.spiegelgraveren.nl: laat een spiegel graveren met een tekst, logo en/of foto of bestel een geboortespiegel, spiegel met vingeradruk of spiegel met wereldkaart. 

www.foto-kristal.nl: een prachtige collectie foto kristallen en glazen graveren. 

 

Sieraadgraveren.be