opc_loader

Hanger hart 7mm met afdruk en schakel ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

De hanger in de vorm van een hart heeft een afmeting van 7mm en is 2,8mm dik. Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud en wordt geleverd aan een schakel ketting. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De meegeleverde schakelketting is 1,5mm dik en is verkrijgbaar in lengtes 42 of 45cm. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking.

De levertijd van de hanger inclusief ketting bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items