opc_loader

Hanger goud hart 20mm met afdruk en initiaal

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
273,00

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Letter:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De gouden hanger in de vorm van een hart heeft een dikte van 0,4mm en is verkrijgbaar in afmeting 20mm. Het hart kan worden voorzien van een afdruk. In het hart is een kleiner hartje gemaakt waar een initiaal kan worden gegraveerd in een sierlijk lettertype. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De levertijd van de hanger bedraagt 4-7 werkdagen na ontvangst van de afdruk.

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items