opc_loader

Koppel ringen 8 + 10mm zilver met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
348,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

De set koppel ringen bestaat uit twee zilveren ringen. De heren ring heeft een breedte van 8mm terwijl de dames ring op het breedste punt een breedte heeft van 10mm. De zilveren ringen zijn verkrijgbaar met een matte of glanzende afwerking.
De vingerafdruk wordt bij de damesring gegraveerd op het brede gedeelte dat de vorm heeft van een blad.

De vingerafdruk wordt bij beide ringen aan de buitenzijde gegraveerd. De binnenzijde kunt u laten voorzien van een tekst, naam of datum in een sierlijke (schrijf)letter of standaard (blok) letter.


Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De damesring is verkrijgbaar in ringmaten 16mm t/m 21mm, de herenring is verkrijgbaar in 16mm t/m 21mm.

De levertijd van de ringen inclusief gravures bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de vingerafdruk.

Er zijn andere breedtematen voor de herenring mogelijk, wenst u meer informatie dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de ​klantenservice

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items