opc_loader

Hanger goud infinity hart met afdruk, tekst en jasseron ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
657,00

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De gouden hanger heeft een afmeting van 45x15mm en is 0,6mm dik. Het sieraad is gemaakt in de vorm van een infinity teken en wordt geleverd aan een schakel ketting. Het infinity teken is aan de bovenzijde voorzien van een hart met afdruk en aan de onderzijde van een sierlijke tekst van maximaal 10 tekens (inclusief spaties en leestekens).
De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden of direct uploaden. De instructies over hoe u de afdruk het makkelijkste naar ons kunt verzenden, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De meegeleverde jasseron ketting is verkrijgbaar in lengte 42cm.

De levertijd van de hanger inclusief ketting bedraagt 4-7 dagen na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: