opc_loader

Hanger Destiny druppel met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
199,00

Ketting meebestellen:

Materiaal vingerafdruk plaat:

Materiaal:

Afdruk:

Kenmerken
Beschrijving

De hanger in de vorm van een druppel heeft een dikte van 3mm en heeft afmeting 19x13mm. De afdruk plaat heeft een afmeting van 9.3x10.2mm. Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. U kunt het materiaal van de hanger maar ook het materiaal van de afdruk plaat kiezen. Zo kunt u ook een bi-color hanger samen stellen.

De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De levertijd van de hanger bedraagt 1-2 weken na ontvangst van de afdruk. Het sieraad wordt geleverd in een geschenkdoos.

De hanger wordt geleverd met een zilveren anker ketting van 42 of 45cm. U kunt de ketting bestellen in een langere lengte van 50cm of in een ander materiaal.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items