opc_loader

Ring 4mm goud rondje met afdruk en bolle steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
849,50
Ringmaat:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

De gouden ring heeft een breedte van 4mm en is voorzien van rondje van 14mm met een bolle steen waarop de afdruk wordt gegraveerd. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. De afdruk heeft een afmeting van 10mm.

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen in geel-, wit- en roodgoud, in diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm) en afwerkingen (mat of glanzend) maar ook met een andere kleur steen: 
- Carneool (roodbruin)
- Onyx (zwart)
- Hemaliet (hoogglans donkergrijs)

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items