opc_loader

Ring 4mm goud rondje met afdruk, bolle steen en 5 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.089,00

Ringmaat:

Pave gezette stenen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

De gouden ring heeft een breedte van 4mm en is voorzien van rondje van 14mm met een bolle steen waarop de afdruk wordt gegraveerd. Op de rand van het rondje zijn vijf steentjes in pavé zetting geplaatst. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. De afdruk heeft een afmeting van 10mm.

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen met diverse steentjes, in diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm), in rood-, wit- en geelgoud en afwerkingen (mat of glanzend) maar ook met een andere kleur steen: 
- Carneool (roodbruin)
- Onyx (zwart)
- Hemaliet (hoogglans donkergrijs)

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: