opc_loader

Ring open diagonaal 4mm goud met afdruk en steentje bovenzijde

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
822,95
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De gouden ring heeft een breedte van 4mm en kunt u laten voorzien van een laser gravure van een afdruk. De afdrukring heeft een diagonale opening waarbij een steentje van 3mm geplaatst is in span zetting aan de bovenzijde. U heeft de keuze uit diverse steentjes. De afdruk wordt onder de opening gegraveerd.
De ring is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen in witgoud, geelgoud en roodgoud, diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm), breedtematen (4,6 of 8mm) en afwerkingen (mat of glanzend)

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

Dikte van de ring bij afdruk: 2,5mm
Dikte van de ring aan onderzijde 1,5mm
De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: