opc_loader

Ring 4mm goud rondje met afdruk en 5 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.214,00

Ringmaat:

Materiaal:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De gouden ring heeft een breedte van 4mm en is voorzien van rondje van 14mm waarop de afdruk wordt gegraveerd. Op de rand van de ronde zijn vijf steentjes in pavé zetting geplaatst. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen met diverse steentjes, in diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm), in witgoud, roodgoud en geelgoud en afwerkingen (mat of glanzend)

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items