opc_loader

Ring open zandloper 4mm goud met afdruk en steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
759,00

Ringmaat:

Materiaal:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Breedte:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De gouden ring heeft een breedte van 4mm en kunt u laten voorzien van een laser gravure van een afdruk. De afdrukring heeft een opening in de vorm van een zandloper. Op het smalste gedeelte is een steentje van 3mm geplaatst in span zetting. U heeft de keuze uit diverse steentjes.
De ring is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen in witgoud, roodgoud en geelgoud, in diverse maten (15,5mm t/m 21,5mm), breedtematen (4,6 of 8mm) en afwerkingen (mat of glanzend)

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: