opc_loader

Ronde stalen manchetknopen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
74,95
Afdruk:
Aantal afdrukken
Kenmerken
Beschrijving

Ronde roestvrij stalen manchetknopen inclusief het graveren van een vingerafdruk. Naast een vingerafdruk is het ook mogelijk om een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in de manchetknopen te laten graveren. 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etcetera. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Deze roestvrij stalen manchetknopen zijn hoogglans afgewerkt en zijn 16,5mm groot en worden verpakt in een mooi geschenkdoosje. 

Levertijd: 2-8 werkdagen na ontvangst van de afdruk. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items