opc_loader

Manchetknopen rechthoek zilver met tekstvak inclusief vingerafdruk graveren

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
254,00
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

De set bestaat uit twee zilveren rechthoekige manchetknopen met afmeting 12x17mm. U kunt kiezen uit een matte of glanzende afwerking. U kunt de manchetknopen laten graveren met één vingerafdruk op beide manchetknopen of op elke manchetknoop een andere afdruk. Het is mogelijk om de manchetknoop te laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 12 tekens (inclusief spaties en leestekens). De gravure wordt voor u uitgevoerd in een sierlijk lettertype.

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.
Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. 

De levertijd van de ringen inclusief gravures bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de vingerafdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: