opc_loader

Gouden schakel armband met vingerafdruk op een afgeronde rechthoek

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
600,00

Afdruk:

Beschrijving

De gouden armband is voorzien van een gouden rechthoekige hanger met afgeronde hoeken waarop een vingerafdruk gegraveerd wordt aan de voorzijde.

Deze armband is gemaakt van 14k geelgoud en is tevens ook verkrijgbaar in 925 zilver.
Het rechthoekige hanger heeft een afmeting van 16.5 x 15mm en heeft een dikte van 0,7mm bij zilver en 0,4mm bij goud. De armband heeft een dikte van 2mm.

De armband is verstelbaar in de maten 17-20 cm en is voorzien van een karabijnsluiting.

Levertijd: 4-7 werkdagen.

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: