opc_loader

Hanger hart met touw rand

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
19,95

Ketting meebestellen:

Kleur:

Graveermogelijkheden:

Beschrijving

De sierlijke hoogglans hanger is voorzien van een rand die op gedraaid touw lijkt. 
Met een afmeting van 21x21mm is de hanger geschikt voor een tekst gravure, logo of lijntekening gravure ( + € 5,00) of foto gravure ( + € 10,00).

U kunt de hanger laten personaliseren aan zowel de voor- als achterzijde. Er is ruimte voor een tekst gravure van maximaal 10 tekens per regel (inclusief leestekens en spaties). Bij een logo / lijntekening of foto gravure zal deze aan de voorzijde worden gegraveerd en heeft u de achterzijde beschikbaar voor een tekst gravure. U kunt een hartje laten graveren door in het tekstveld te plaatsen (L).

Bij het graveren komt geen kleur vrij waardoor uw afbeelding een subtiele uitstraling heeft. 

De hanger is beschikbaar in de kleuren zilver en goud en voor de gravure heeft u de keuze uit verschillende lettertypes.

De levertijd van de hanger is 1-5 werkdagen.

Om uw bestelling direct compleet te maken kunt u een ketting bij bestellen. U heeft de keuze uit diverse lengtes en modellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items