opc_loader

Hanger hart groot oog inclusief tekst gravure

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
16,95

Ketting meebestellen:

Kleur:

Graveermogelijkheden:

Gravure:

Beschrijving

De hoogglans hartvormige hanger met groot oog kunt u laten graveren met een tekst, logo of lijntekening ( + € 5,00) of foto ( + € 10,00).
Bij een tekst gravure heeft u de mogelijkheid aan de voor- en achterzijde van de hanger tekst toe te voegen (maximaal 10 tekens per regel inclusief spaties en leestekens). Bij een gravure van logo / lijntekening of foto zal deze aan de voorzijde worden gegraveerd en heeft u voor de achterzijde de beschikking over 3 regels tekst (maximaal 10 tekens per regel inclusief spaties en leestekens).

Een logo / lijntekening of foto wordt voor u uitgevoerd met een diamant frees waardoor er geen kleur wordt gebruikt en de afbeelding een subtiele uitstraling krijgt.

De hanger is verkrijgbaar in de kleuren: zilver of goud en heeft een afmeting van 21x27mm.
Voor de gravure heeft u de keuze uit diverse lettertype . De gravure zal gecentreerd op de hanger worden gemaakt maar indien u een andere voorkeur heeft kunt u dit aangeven in het veld: voorkeur voor opmaak.

Bij de hanger kunt u direct een slang ketting bij bestellen in diverse lengtes zodat uw bestelling direct compleet is.

Levertijd is 1-5 werkdagen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items