opc_loader

Gouden vingerafdruk sieraad rond met tekst

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
310,00

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Gouden vingerafdruk sieraad omcirkeld met eigen tekst, vervaardigd uit 14 karaats goud in een diameter van 22,5mm. De dikte van deze hanger is 0,4mm. De tekst graveren wij rondom de vingerafdruk(ken).

 

In de hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Onderstaande kettingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd:

Levertijd : 4-8 werkdagen

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items