opc_loader

Stalen plaat armband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
34,50
Lettertype:
Lengte armband:
Kenmerken
Beschrijving

Mooi en robuuste plaatarmband. In deze stoere schakelarmband wordt gebruik gemaakt van hoogglans edelstaal, wat het sieraad een unieke en luxe uitstraling geeft. Aan de bovenkant is een vlakke plaat tussen de schakels verwerkt, waar u een persoonlijke tekst (maximaal 25 tekens) in kunt laten graveren; denk hierbij aan de naam van een geliefde of een zin die voor u veel betekent. Zo wordt deze robuuste armband een sieraad met betekenis.

De plaatarmband is 12 millimeter breed en 3 millimeter dik. De standaardlengte van de armband is 21 centimeter, maar u kunt deze ook bestellen in 18 of 19,5 centimeter, waarbij de verwijderde schakels bij uw bestelling worden meegezonden zodat de lengte altijd nog kan worden aangepast. Door zijn stoere looks is deze armband geschikt als sieraad voor zowel dames als heren.

Uw eigen persoonlijke tekst voegt u in de vervolgstappen van het bestelproces eenvoudig zelf toe. U heeft hierbij de keuze uit de volgende lettertypes:

Armband graveren lettertypes

De armband is direct uit voorraad leverbaar. Zelfs inclusief het graveren is de levertijd slechts 1 tot 5 werkdagen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items