opc_loader

Zilveren rechthoekige zegelring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Klassiek en toch zeer persoonlijk. Deze zilveren zegelring met vingerafdruk vormt een prachtig eerbetoon aan een geliefde of dierbare. Op de brede bovenzijde wordt de vingerafdrukin een rechthoekige vorm  van een persoon die voor u bijzonder is verwerkt. Of laat een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje in de ring graveren. Ook is het mogelijk aan de binnenzijde van de afdrukring een persoonlijke tekst te laten graveren. Welke keuze u ook maakt, deze afdrukring is een mooi gedenksieraad.

De zegelring met vingerafdruk is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en is aan de bovenzijde 15 x 10 millimeter breed. De ring kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: