opc_loader

Ring open 4mm zilver met afdruk en steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
229,00

Ringmaat:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Breedte:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De zilveren ring heeft een breedte van 4mm en kunt u laten voorzien van een laser gravure van een afdruk. De afdrukring is geopend en heeft in het midden een steentje van 1,5mm geplaatst in span zetting. U heeft de keuze uit diverse steentjes.
De ring is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

U kunt de ring bestellen in diverse maten (16mm t/m 21mm), breedtematen (4,6,8 of 10mm) en afwerkingen (mat of glanzend)

De ring kunt u laten graveren met een naam, datum of korte tekst in een sierlijk of standaard lettertype.

De levertijd van het sieraad is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items