opc_loader

Ring 9,5mm goud met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
989,00

Ringmaat:

Materiaal:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Beschrijving

De gouden ring met breedte van 9,5mm aan de bovenzijde is voorzien van een gebogen vorm. De afdrukring heeft glanzende zijdes en een matte bovenzijde waar de vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De ring is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De ring is verkrijgbaar in ringmaten 15,5mm t/m 21,5mm en in geelgoud, witgoud en roodgoud.

De levertijd van de ring bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items