opc_loader

Vlinder vingerafdrukhanger zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
144,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Deze zilveren vingerafdrukhanger in de vorm van een vlinder is een prachitge manier om uw dierbare of geliefde altijd dichtbij te dragen. De hanger kan namelijk gegraveerd worden met de afdruk van uw geliefde of dierbare. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de vlindervormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger kan worden geleverd in de maat 12,5 x10,5 mm of 16,5 x 14 mm. Het sieraad kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items