opc_loader

Hanger zilver rechthoek met afdruk en steentje dikte 2,5mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
314,00

Ketting meebestellen:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

De zilveren rechthoekige hanger heeft een dikte van 2,5mm en bestaat uit gebogen plaat waardoor deze tevens het hangeroog is. De hanger heeft een afmeting van 25mm en is voorzien van een witte zirkonia. Het steentje is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: