opc_loader

Hanger rechthoek met afdruk en steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
209,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

De rechthoekige hanger heeft een dikte van 1,3mm en bestaat uit gebogen plaat waardoor deze tevens het hangeroog is. Op de hanger is een steentje van 2mm in chatonzetting geplaatst. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en is verkrijgbaar in maten 15mm, 20mm en 25mm. U heeft de keuze uit diverse kleuren en maten steentjes.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Goud:

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items