opc_loader

Hanger rechthoek taps met afdruk en steentje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00

Ketting meebestellen:

Materiaal:

Pave gezette stenen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Kenmerken
Beschrijving

De rechthoekige hanger heeft een dikte van 7,5mm bij de ketting en 4mm aan de onderzijde. De rechthoekige hanger loopt taps toe en bestaat uit gebogen plaat waardoor deze tevens het hangeroog is. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. De hanger is voorzien van een steentje aan de voorzijde. U kunt het steentje kiezen uit verschillende maten en kleuren.

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en is verkrijgbaar in afmeting 7,5x19,5mm.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items