opc_loader

Hanger ovaal rand met afdruk verdiept en 7 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
309,00

Ketting meebestellen:

Pave gezette stenen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De ovale hanger met 2mm brede rand, heeft een dikte van 2,5mm en is voorzien van een ovale afduk die verdiept wordt gegraveerd. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. Op de brede rand zijn zeven steentjes in pavé zetting geplaatst. De steentjes hebben een afmeting van 1,5mm en zijn verkrijgbaar in diverse soorten.

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en heeft een afmeting van 16x14mm.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Goud:

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: