opc_loader

Hanger sierlijk blad design met afdruk en 5 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
289,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

De design hanger heeft een sierlijke vorm die veel weg heeft van een blad. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser op het breedste gedeelte. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. Het hangeroog wordt gevormd door een sierlijke lijn over het blad. De sierlijke lijn is voorzien van vijf steentjes van 1,5mm, u heeft de keuze uit meerdere soorten.

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en heeft een afmeting van 40x15mm.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Goud:

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: