opc_loader

Hanger bloemblaadje met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,00

Ketting meebestellen:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Kenmerken
Beschrijving

De design hanger heeft een sierlijke vorm die erg lijkt op een bloemblaadje met een dikte van 8,5mm. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser op het breedste gedeelte. De hanger is geschikt voor één of twee afdrukken. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. Het hangeroog wordt gevormd door de bolling van het blad.

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

Het sieraad is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. De hanger kunt u bestellen met een matte of glanzende afwerking en heeft een afmeting van 29x15mm.

De levertijd van de hanger bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Bij de hanger kunt u direct een bijpassende ketting bestellen in diverse modellen en lengtes. 
Zilver:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items