opc_loader

Gouden 8mm bloem met vingerafdruk en ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
594,00

Lengte ketting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Subtiele kleine vingerafdrukhanger in de vorm van een bloemetje. Met deze mooie ketting draagt u uw herinnering aan een geliefde of dierbare letterlijk op uw hart. In de hanger van 8mm groot wordt door middel van een laser de vingerafdruk van een voor u bijzonder persoon gegraveerd. Een teken van liefde aan uw partner bijvoorbeeld, of een aandenken aan een overledene. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de bloemvormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1,5 mm breed en wordt geleverd in 14 karaat goud. De hanger is 2,8mm dik.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items