opc_loader

Ronde vingerafdruk hanger met ketting zilver

89,00

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Deze subtiele zilveren vingerafdruk hanger kan worden gegraveerd met de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Een teken van liefde aan uw partner bijvoorbeeld, of een aandenken aan een overledene. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de hartvormige hanger te laten verwerken. De vingerafdruk wodt met een laser op de 6 mm grote rond hanger gegraveerd.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1,5 mm breed en is verkijgbaar in de lengtes 42 cm en 45 cm.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items