opc_loader

Armband leer gevlochten 12mm met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
84,00

Lengte armband:

Tekstgravure binnenzijde sluiting:

Afdruk:

Kleur leer:

Afwerking sluiting:

Aantal afdrukken

Beschrijving

De lederen armband heeft een gevlochten band met een breedte van 12mm. U kunt de armband laten graveren met één, twee of drie afdrukken in het slot. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De armband is verkrijgbaar met een RVS of zilveren slot met magneet, in diverse lengtes en kleuren. U kunt het slot aan de binnenzijde laten graveren met een naam, datum of tekst in een sierlijk of standaard lettertype.
De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

De levertijd is 2-4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

U heeft de keuze uit de volgende kleuren:

Kleuren leer as armbanden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items