opc_loader

Armband wikkel suede hart met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
66,50

Kleur:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Tekst graveren in binnenzijde:

Beschrijving

De suede armband heeft een extra lange band waardoor deze meerdere malen gewikkeld kan worden om de arm. U kunt de armband laten graveren met één of twee afdrukken het hartje aan de band. De afmeting van het hartje is 18mm. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

Het is mogelijk om het hartje aan de achterzijde te laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 8 tekens (inclusief spaties en leestekens) in een standaard of sierlijk lettertype.

De levertijd is 7-12 werkdagen na ontvangst van de afdruk(ken).

U heeft de keuze uit de volgende kleuren suede:.
Kleuren vingerafdruk armband

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items