opc_loader

Armband leer bruin gevlochten 11mm met afdruk in plaat

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
78,95

Lengte armband:

Afdruk:

Beschrijving

De lederen armband heeft een gevlochten band met een breedte van 11mm. U kunt de armband laten graveren met een afdruk in de RVS graveerplaat van 21x11,5cm. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdruk heeft, kunt u een afdrukset bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste en veiligste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt. Uiteraad krijgt u de afdruk retour wanneer het sieraad voor u is gemaakt en we deze naar u verzenden.
Indien u beschikt over een digitale afdruk, dan kunt u deze direct uploaden.

De armband is verkrijgbaar in diverse lengtes.

De levertijd is 1-5 werkdagen na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: