opc_loader

Zilveren ronde hanger met ovale vingerafdruk en eigen tekst

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
74,95

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Zilveren ronde hanger met ovale vingerafdruk en eigen tekst. De tekst graveren wij rondom de vingerafdruk. De hanger heeft een diameter van 23mm en is 0,7mm dik. De ketting is vervaardigd uit 925 Zilver

 

In de hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Levertijd : 4-8 werkdagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: