opc_loader

Smalle leren armband met vingerafdruk in leer met edelstalen sluiting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
119,00

Lengte armband:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Kleur leer:

Afwerking sluiting:

Aantal afdrukken

Beschrijving

In deze smalle leren armband is de vingerafdruk met een laser gegraveerd in het leer. Het leer is 14mm breed en de sluiting heeft een breedte van 15.5mm. De armband wordt gesloten met een T-sluiting.

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De armband is verkrijgbaar in de lengtes 16-23cm. De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Deze vingeradruk armband is verkrijgbaar in diverse kleuren leer. Leer is een natuurproduct, dus de kleur kan iets afwijken

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: