opc_loader

Glazen gedenksieraad Galaxy

165,00

Globe meebestellen:

Ketting meebestellen:

Kleur glas:

Beschrijving

Galaxy, As Gedenksieraad Hanger: Geïnspireerd op de oneindigheid van het universum, een symbolische representatie van het grenzeloze en tijdloze.

Draag dierbare herinneringen voor altijd dicht bij uw hart met deze prachtige glazen gedenkhanger. Het bijzondere aan deze hangers is dat een kleine hoeveelheid as subtiel wordt mee geblazen in het glas en voor altijd zichtbaar blijft.

De mee geblazen as in het glas vormt een prachtige sterrenhemel die dierbare herinneringen voor altijd laat schitteren.

Kenmerken:

  • Galaxy Inspiratie: Geïnspireerd door de oneindigheid van het universum, een symbolische representatie van het grenzeloze en tijdloze.
  • As in het glas: Subtiel is een kleine hoeveelheid as zichtbaar in het glas mee geblazen en blijft voor altijd mooi zichtbaar, wat elke hanger uniek en persoonlijk maakt. In nagenoeg ieder ander gedenksieraad verdwijnt de as in een cilinder of urn en is niet meer zichtbaar. 
  • Uniek vakmanschap: Handgemaakt en Mondgeblazen: Individueel met liefde en zorg, handgemaakt en mondgeblazen door meester glasblazer John King.
  • Keuze uit vele kleuren combinaties. Elke hanger wordt individueel en op aanvraag voor u gemaakt. Naast de standaard beschikbare kleuren zijn onze hangers ook beschikbaar in bijna ieder door u gewenste kleuren. 

Specificaties:

Doorsnee 2 CM, platte achterkant, oog diameter 1,5 mm

Het is ook mogelijk om een bijpassende globe mee te bestellen. De globe is leverbaar in een doorsnede van 2,5cm of een doorsnede van 3,5cm. De globe wordt geleverd met een kunstof sokkel waarop u de globe kunt plaatsen.

Elk gedenksieraad en globe wordt individueel voor u gemaakt. Indien u meerdere hangers besteld, zullen deze mogelijk niet identiek aan elkaar zijn.

Levertijd: 4-6 weken

Extra informatie

Proces na bestelling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin allwas wat u nodig heeft om een kleinde hoeveelheid as veilig aan ons te versturen. De levertijd van dit sieraad bedraagt circa 6 weken. Wij raden u aan een kleine hoeveelheid as te bewaren mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post. 

Is mijn as veilig bij jullie?

Wij gaan uiteraard met de grootst mogelijke zorg om met uw as. Verzendingen vinden uitsluitend plaats met PostNL en het Britse staat postbedrijf Royal Mail. Alle zendingen worden met Track & trace verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de zending as naar het Verenigd Koninkrijk, zullen wij ervoor zorgen dat u kostenloos de as opnieuw kunt versturen. Mocht er iets mis gaan met de zending van het gedenksieraad aan u, zullen wij kostenloos een nieuw gedenksieraad voor u maken en versturen.

Zijn er andere kleuren en maten te bestellen?

Ja, in het geval dat u graag een andere maat of een andere kleur wilt bestellen, dan bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items