opc_loader

Gedraaide zilveren design armband met afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
224,00

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Deze gedraaide zilveren design armband met vingerafdruk vormt een heel bijzondere manier om uw liefde uit te drukken. Op de scharnierarmband wordt met een laser een afbeelding van een vingerafdruk, handpalm, dierenpoot of babyhandje of –voetje gegraveerd. Door de toevoeging van de afdruk wordt de armband een blijvende herinnering aan een geliefde of dierbare. De scharnierarmband is 58mm (ca. 16,5cm) groot en 5,5mm breed en sluit met een scharnier en klemslot. De armband kan mat of glanzend worden afgewerkt.

Om uw armband te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Als u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan is het ook mogelijk om deze te uploaden tijdens het bestelproces. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items