opc_loader

Ashanger hart met kruis van 6 stenen mat zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
119,00

Ketting meebestellen:

Gravure:

Vullen sieraad:

Beschrijving

De zilveren ashanger in de vorm van een hart is aan de voorzijde voorzien van een kruisje gevormd door zes witte steentjes gezet in resin. De hanger heeft een afmeting van 18,5x17mm (exclusief hangeroog), is 6mm dik en is voorzien van een schroefdopje aan de bovenzijde.
Aan de voor- en achterzijde is de hanger mat afgewerkt terwijl de zijkanten hoogglans zilver zijn. U kunt de achterzijde laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 8 tekens (inclusief leestekens en spaties) in een standaard of sierlijk lettertype.

U kunt de hanger zelf vullen door middel van de schroefdop. Indien u wenst dat wij de hanger voor u vullen, dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling, de instructies over hoe het as naar ons verzonden kan worden.

Bij de bestelling van de hanger kunt u ook bijpassende ketting bestellen. U heeft de keuze uit diverse lengtes en modellen:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items