opc_loader

Ashanger design rechthoek 25mm met steentje zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
284,00

Ketting meebestellen:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Askamer:

Vullen sieraad:

Beschrijving

De zilveren ashanger in de vorm van een rechthoek heeft een afmeting van 25mm en is voorzien van een steentje. U kunt de ashanger laten voorzien van een gesloten askamer of een askamer met schroefdopje. U kunt de hanger laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 12 tekens (inclusief spaties en leestekens) in een sierlijk of standaard lettertype.

Indien u kiest voor een askamer met schroefdopje dan kunt u de hanger zelf vullen door middel van de schroefdop. Indien u wenst dat wij de hanger voor u vullen, dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling, de instructies over hoe het as naar ons verzonden kan worden.

Indien u kiest voor een gesloten askamer dan ontvangt u na ontvangst van de bestelling, een email met instructies hoe u het as op een veilige manier naar ons kunt verzenden. De goudsmid verwerkt het as dan direct in het sieraad. 

De hanger is verkrijgbaar in een matte of glanzende afwerking.

Levertijd: 2-4 werkdagen (na ontvangst van het as)

Bij de bestelling van de hanger kunt u ook bijpassende ketting bestellen. U heeft de keuze uit diverse lengtes en modellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: