opc_loader

Ashanger design rechthoek 25mm zilver

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
289,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Gravure:

Vullen sieraad:

Beschrijving

De zilveren ashanger in de vorm van een rechthoek heeft een afmeting van 25mm x 14mm en een dikte van 9mm in het midden. U kunt de ashanger laten voorzien van een gesloten askamer of een askamer met schroefdopje. U kunt de hanger laten graveren met een naam, datum of korte tekst van maximaal 12 tekens (inclusief spaties en leestekens) in een sierlijk of standaard lettertype.

Indien u kiest voor een askamer met schroefdopje dan kunt u de hanger zelf vullen door middel van de schroefdop. Indien u wenst dat wij de hanger voor u vullen, dan ontvangt u na het plaatsen van de bestelling, de instructies over hoe het as naar ons verzonden kan worden.

Indien u kiest voor een gesloten askamer dan ontvangt u na ontvangst van de bestelling, een email met instructies hoe u het as op een veilige manier naar ons kunt verzenden. De goudsmid verwerkt het as dan direct in het sieraad. 

Levertijd: 2-4 werkdagen (na ontvangst van het as)

Bij de bestelling van de hanger kunt u ook bijpassende ketting bestellen. U heeft de keuze uit diverse lengtes en modellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items