opc_loader

As armband Black brown

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
84,95

Lengte armband:

Gravure:

Vullen sieraad:

Kenmerken
Beschrijving

As armband met twee leren banden. Eén band is een zwarte band met reliëf en de andere band is bruin gevlochten. De sluiting is gemaakt van RVS en heeft een matte afwerking. In de sluiting kunt u zowel aan de binnen- als buitenzijde een tekst laten graveren van maximaal 10 tekens.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

De leren as armband is 17,6 millimeter breed en verkrijgbaar in de lengte 16 tot en met 23 centimeter. Wanneer u een langere afmeting wenst, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Om te bepalen welke maat voor u geschikt is meet u de pols ter hoogte van de knokkel van het polsgewricht:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Levertijd: circa 3-5 werkdagen (indien van toepassing na ontvangst van de as)

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items