opc_loader

Koppel ringen 8 + 10mm goud met vingerafdruk en 5 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
2.118,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

De set koppel ringen bestaat uit twee 14k gouden ringen. De heren ring heeft een breedte van 8mm terwijl de dames ring op het breedste punt een breedte heeft van 10mm.
De gouden ringen zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud en u kunt kiezen uit een matte of glanzende afwerking.
De sierlijke damesring is voorzien van vijf witte zirkonia steentjes van 1,5mm in pavé zetting. De steentjes worden horziontaal geplaatst op het breedste punt van de ring. De vingerafdruk wordt gegraveerd op het brede gedeelte dat de vorm heeft van een blad.

De vingerafdruk wordt bij beide ringen aan de buitenzijde gegraveerd. De binnenzijde kunt u laten voorzien van een tekst, naam of datum in een sierlijke (schrijf)letter of standaard (blok) letter.


Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De ringen zijn verkrijgbaar in ringmaten 15,5mm t/m 22mm.

De levertijd van de ringen inclusief gravures bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de vingerafdruk.

Er zijn andere breedtematen voor de herenring mogelijk, wenst u meer informatie dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de ​klantenservice

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: