opc_loader

Ring design 9mm zilver met afdruk en 4 steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
794,00

Ringmaat:

Materiaal:

Steen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Beschrijving

De gouden ring met breedte van 9mm aan de bovenzijde is voorzien van een gebogen vorm die lijkt op een blad. De vingerafdruk wordt gegraveerd met een laser in de vorm van het blad. In de punt van het blad worden vier steentjes in pavé zetting geplaatst. U kunt ook een afdruk van een handpalm, voetje of dierenpootje laten graveren. 

Indien u nog geen afdrukken heeft, kunt u afdruksets bestellen. De kleinere afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk, met een grotere afdrukset kunt u een handpalm, babyvoetje of dierenpoot afdruk maken.
Indien u reeds beschikt over een afdruk dan kunt u deze naar ons verzenden. De instructies over hoe u dit het makkelijkste kunt doen, versturen we u per mail na ontvangst van uw bestelling. Afdrukken in was of rubber kunnen we verwerken, net als de afdruk in inkt.

De ring is verkrijgbaar met diverse steentjes, in geelgoud, witgoud of roodgoud, in ringmaat 15,5mm t/m 21,5mm en in glanzend of mat.

De levertijd van de ring bedraagt 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: