opc_loader

Schakel armband met vingerafdruk en 3x zirkonia 886

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
499,00

Lengte armband:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Zilveren schakel armband met een vingerafdruk van uw dierbare of geliefde. In het midden van de schakel met de vingerafdruk worden drie zirkonia's van 1,5mm langs de rand van de schakel geplaatst. De armband is 5mm breed en heeft schakels van 26mm lang. De armband wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in de lengtes 14,5cm, 17cm, 19,5cm en 22cm.

Het is mogelijk een afdruk te laten plaatsen van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Afhankelijk van het type afdruk wordt de afdruk gegoten of gegraveerd door middel van een laser. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk per post aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: