opc_loader

Zilveren vlinder afdrukarmband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
184,00

Lengte armband:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Subtiel en schattig. Deze mooie armband met vlindertje is het perfecte sieraad voor iedere dag en met haast elke outfit goed te combineren. Het bijzondere aan deze zilveren armband is het vlindertje; hierop graveren wij met de grootste precisie voor u een vingerafdruk of verkleinde afbeelding van een handpalm of babyvoetje. Zodat u op elegante wijze een persoon die u dierbaar is altijd bij u kunt dragen. Of kies juist voor een afdruk van de poot van uw hond of kat, als juist die een bijzondere plek in uw hart heeft. Het ronde afdrukplaatje wordt afgewerkt met een mooi siersteentje.

De afdrukarmband wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De ketting en vlinder zijn 2,5 mm dik, waarbij de vlinder afmetingen heeft van 15 x 12 mm.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items