opc_loader

Gouden vingerafdruk ring 2,5mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
619,00
Ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Gouden ring met een door u aangeleverde afdruk. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, voetje, handje of een dierenpoot. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op de ring te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje.

Wij kunnen overweg met afdrukken gemaakt met inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een separate e-mail met instructies om de afdruk(ken) naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij aan u verzenden. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset kunt u gebruiken voor een handpalm, babyvoetje, babyhandje of dierenpoot.

De ring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 20mm. Wenst u een grotere ringmaat, neemt u dan contact op met onze klantenservice. De ring is gemaakt van 14k goud en kan in geelgoud, witgoud en roodgoud worden geleverd.

De ring heeft een breedte van 2,5mm.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items